Venda 475.000€ - Casa/Torre
PD 1058 250 4 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Garage

PREMIÀ DE DALT: Preciosa casa antiga a quatre vents al nucli històric de Premià de Dalt amb dues opcions de parcel·la.

L’habitatge, de 250 m2 construïts, es disposa en una sola planta, sota la qual hi ha un espai de garatge-magatzem (60m2) a peu de carrer. També trobem un gran terrat superior. Entrada per a cotxes des del carrer i jardi al voltant de l’immoble de 150m2 i finca annexa edificable (amb diferent escriptura) de 300m2: la compra de les dues finques ascendeix a 680.000€.

La casa consta d’un gran menjador-estar amb llar de foc, quatre dormitoris, cuina reformada (amb sortida a jardí) i dos banys en bon estat.

Al cor del nucli històric, està a prop de tots els serveis, escoles i comerços.

 

PREMIÁ DE DALT: Preciosa casa antigua a cuatro vientos en el núcleo histórico de Premià de Dalt con dos opciones de parcela.

La vivienda, de 250 m2, se dispone en una sola planta, bajo la cual hay un espacio de garaje-almacén (60m2) a pie de calle. También encontramos un gran azotea superior. Entrada para coches desde la calle y jardin alrededor del inmueble de 150m2 y finca anexa edificable (con diferente escritura) de 300m2: la compra de las dos fincas asciende a 680.000 €.

La casa consta de un gran comedor-estar con chimenea, cuatro dormitorios, cocina reformada (con salida a jardín) y dos baños en buen estado.

En el corazón del casco histórico, está cerca de todos los servicios, escuelas y comercios.

 

Llars similars